• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:00 a 21 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:00 a 21 h.
BotiguesTime Road a Centre Comercial Montigalà

Time Road

  • De dilluns a dissabte de 9:00h a 21h.

Time Road, un nou concepte de joieria i rellotgeria

Sempre a l’avantguarda de la moda del sector de la joieria i la rellotgeria, a Time Road es poden trobar productes que s’ajusten a les necessitats i gustos de tots els públics. A Time Road hi tenen cabuda reconegudes marques de rellotges com Festina, Lotus, Calypso, Candino i Jaguar, així com les joies més actuals de Lotus Style, Lotus Silver i tota la línea de joieria Time Road.

Time Road neix l’any 2009, establint inigualables estàndards en innovació i servei, com a part de l’aposta principal de la marca, que pretén oferir al consumidor el tracte privilegiat que mereix. Avui dia, es posiciona com la cadena de botigues dedicades exclusivament a la joieria i rellotgeria més rellevant d’Espanya. Amb un impecable i modern concepte arquitectònic i de disseny interior, tots els espais mostren una personalitat pròpia que té com atractiu principal una estètica renovada i un disseny minimalista, d’acord als valors d’elegància i exclusivitat de la marca.

Oferta exclusiva

Oferta Exclusiva

5% DE DESCOMPTE.

NO ACUMULABLE A ALTRES OFERTES I / O PROMOCIONS. NO APLICABLE ARTICLES "OUTLET".

Oferta Tarjeta Carrefour

Oferta exclusiva al presentar tu tarjeta de El Club Carrefour o PASS en el establecimiento Time Road del Centre Comercial Montigalà