• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Política de Privacitat

A efectes del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, CDAD. PROP. CENTRE COMERCIAL MONTIGALÁ, amb CIF H80085822 i domicili Passeig Olof Palme, 28-30, 08917, Badalona, Barcelona, d’ara endavant l’EMPRESA, informa a l’Usuari que les dades recopilades al lloc web no seran incorporades en cap fitxer i, que l’única finalitat és atendre les sol·licituds d’informació rebudes via web i que compleix amb les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007, de 21 de Desembre.

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per l’EMPRESA. Així mateix, el fet de no facilitar les dades personals sol·licitades o el fet de no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de registrar-se o rebre la informació sol·licitada.

DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ
S’informa que, en el cas que les seves dades s’incorporessin en fitxers, pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal a CDAD. PROP. CENTRE COMERCIAL MONTIGALÁ, Passeig Olof Palme, 28-30, 08917, Badalona, Barcelona o a través de correu electrònic a informacion@centrocomercialmontigala.com, adjuntant prova vàlida en dret, com fotocòpia del D.N.I., i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES
L’Usuari que envia la informació a l’EMPRESA garanteix i respon, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades, exonerant-se l’EMPRESA de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. L’Usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el correu i/o formulari de registre.
Així mateix, l’EMPRESA no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat en quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

CESSIÓ DE DADES A TERCERS
L’EMPRESA no cedirà, en principi, les dades personals a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedides a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de l’EMPRESA en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT
L’EMPRESA es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquestes suposicions l’EMPRESA anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader