• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Avís legal

Preàmbul:

En utilitzar aquest lloc web, vostè accepta els seus termes d’ús. Si no hi està d’acord, no ha d’utilitzar aquest lloc web. La informació personal que adquireixi “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” quan vostè consulti el lloc web es processarà només d’acord amb les directrius establertes en la Política de Privadesa i indicades a continuació, així com les lleis relatives a la privadesa. Podem canviar o revisar els termes de la nostra política de privadesa de tant en tant, i per tant li preguem que visiti aquesta àrea cada vegada que visiti el lloc web per estar al dia dels termes i condicions en curs.
Titularitat de la plana Web

El present Avís Legal regula l’ús del lloc web de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, al que s’accedeix mitjançant l’adreça https://www.centrocomercialmontigala.com. L’adreça de contacte és informacion@centrocomercialmontigala.com. El lloc web https://www.centrocomercialmontigala.com es crea amb la finalitat d’informar als usuaris i clients dels nostres serveis.

Política de privadesa i de protecció de dades

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari, article 5 d’aquesta Llei, que les dades introduïdes en els formularis de contacte s’emmagatzemaran en fitxers automatitzats, propietat de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, als quals se’ls donarà el tractament estipulat per la Llei Orgànica de Protecció de Dades.
La finalitat de tots els formularis de contacte, facilitats dins del lloc web, és la posterior posada en contacte de l’entitat amb els usuaris que han realitzat algun tipus de consulta per mitjà dels mateixos o per a la relació comercial i/o publicitària de la nostra empresa.

La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” és responsable dels fitxers i es compromet a no destinar les dades a una finalitat diferent per la qual han estat recollits ni a cedir les mateixes de forma il·legítima a tercers. També es compromet a tractar les seves dades confidencialment i a aplicar les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar el seu tractament o accés no autoritzat segons estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

L’emplenament dels formularis per part dels usuaris suposa que els mateixos presten el seu consentiment exprés a la recollida de les seves dades per part de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, i es donen per informats, sabent que les seves dades seran emmagatzemades en els fitxers propietat de la mateixa.

Els titulars de les dades tenen el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades. Per exercitar aquests drets, els titulars de les dades poden dirigir una petició a l’adreça de contacte informacion@centrocomercialmontigala.com.

Els usuaris respondran en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se l’Entitat el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses o errònies, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

La present Política de Privadesa pot ser modificada atenent escrupolosament tant a possibles canvis legislatius que es produeixin, com a les directrius derivades de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Bàners

En el lloc web www.centrocomercialmontigala.com els usuaris poden visualitzar bàners propis de l’empresa. No obstant això, “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” es reserva el dret d’incorporar bàners d’una altra índole al lloc web sense comunicació prèvia als usuaris.
Limitació de Responsabilitat i garanties

El lloc web www.centrocomercialmontigala.com se centra en la promoció i presentació de les activitats, serveis, notícies, esdeveniments, etc. relacionats amb “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”. La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” garanteix la veracitat, la qualitat, seguretat i legalitat de tot allò promocionat al lloc web.

La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” es compromet a respectar la veracitat de les dades, excepte error tipogràfic, adequant-los a la LSSICE i les Lleis Contractuals Vigents.

Propietat Intel·lectual i Industrial

El lloc web i els continguts que alberga www.centrocomercialmontigala.com estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual. Es prohibeix expressament la còpia, modificació, reproducció, descàrrega, transmissió, distribució o transformació dels continguts de la plana web, sense la prèvia autorització del titular dels corresponents drets o es trobi legalment permès. L’accés al lloc web no pressuposa l’adquisició per part dels usuaris de dret de propietat sobre els continguts que figuren en el mateix.

Responsabilitat pel funcionament de la plana

La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” podrà, quan ho consideri convenient, realitzar correccions, millores o modificacions en la informació continguda a la plana sense que això doni lloc, ni dret, a cap reclamació o indemnització, ni impliqui reconeixement de cap responsabilitat.

La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es poguessin derivar de la disponibilitat i continuïtat tècnica del funcionament de la pàgina.

Informació important per a residents als Estats Units:

Aquest lloc web i la informació continguda en el mateix no és rellevant per a persones que accedeixin al mateix des del territori dels Estats Units d’Amèrica o que siguin ciutadans o residents als Estats Units. Es prega a aquestes persones que es posin en contacte amb el lloc web www.centrocomercialmontigala.com. Preguem disculpin les molèsties o inconvenient que puguem causar.

 

POLÍTICA DE PRIVADESA DE LES INFORMACIONS

1.General
La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” respecta la privadesa de totes les persones que visiten el nostre lloc web. Aquesta política de privadesa de les informacions defineix la informació que “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” recull i de quina manera utilitzar aquesta informació. Aquesta declaració també l’informarà sobre com verificar l’exactitud de la seva informació personal transmesa a “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” a través d’aquest lloc web i com pot demanar-nos que cancel·lem la seva informació personal de les nostres bases de dades.

2. Informació personal
Quan vostè visiti el nostre lloc web, no recollirem cap informació personal sobre vostè (com el seu nom, adreça, número de telèfon, nombre de seguretat social, informació relativa a facturació i enviament, informació sobre la seva targeta de crèdit o adreça de correu-e) tret que vostè les proporcioni voluntàriament. Utilitzant el nostre lloc web, vostè es compromet a acceptar els termes de la nostra actual política de privadesa de les informacions tal com s’explica en aquesta àrea del lloc web. Si vostè no accepta els termes d’aquesta política, li preguem que no subministri cap informació personal a aquest lloc web. Si vostè tria no subministrar informació personal a aquest lloc web, és possible que no pugui fer certes coses, com accedir a certes àrees d’aquest lloc web, o enviar-nos un correu-e.

3. Utilització d’informació personal
Quan vostè ens subministri voluntàriament informació personal, ens està autoritzant per a utilitzar aquesta informació d’acord amb els termes d’aquesta política de privadesa de les informacions. La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” i/o les seves filials poden guardar i processar la seva informació personal per entendre millor les seves necessitats i la manera en la qual podem millorar els nostres productes i serveis, i podem utilitzar la seva informació personal per posar-nos en contacte amb vostè (per exemple, podem enviar-li materials de màrqueting o promoció o una altra informació, podem respondre als seus comentaris o sol·licituds d’informació, o posar-nos en contacte amb vostè si és necessari en el curs de processament o l’enviament de la seva comanda de productes o serveis oferts a través dels nostres llocs web). També podem ampliar o barrejar informació personal amb dades obtingudes de tercers per als mateixos propòsits. La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no lliurarà ni cedirà la seva informació personal a cap organització externa per al propi ús d’aquesta organització sense el seu consentiment. La seva informació pot ser compartida amb agents o contractistes de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” en relació amb serveis que aquests individus o entitats realitzen per a “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”. Finalment, tingui en compte que lliurarem la seva informació personal si se’ns requereix legalment, o sota ordre de recerca, notificació o ordre judicial.

4. Seguretat
La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” es compromet a mantenir en secret les dades que vostè ens subministra i prendrà precaucions raonables per protegir la seva informació personal de pèrdues, mals usos o alteracions. Agents o contractistes de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” que tinguin accés a la seva informació personal en relació amb serveis prestats a “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” estaran obligats a mantenir la informació confidencial i no tindran permís per utilitzar aquesta informació per a cap altre propòsit que no sigui exercir els serveis que estan realitzant per a “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”.

5. Nens 
La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no té cap intenció de recollir informació personal d’individus de menys de 18 anys, i els usuaris de menys de 18 no haurien d’enviar-nos cap informació personal. En cas apropiat, la “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” donarà instruccions específiques als nens perquè no enviïn aquesta informació als nostres llocs web o anuncis. Si un nen ens subministra informació personal, el pare o tutor d’aquest nen ha de posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic o adreça detallada en la Secció 7 d’aquesta política de privadesa, si desitja que cancel·lem aquesta informació dels nostres registres. Dedicarem tots els esforços raonables al nostre abast, a fi de cancel·lar la informació del nen de les nostres bases de dades.

6. Informació no personal recollida automàticament
En alguns casos podem recollir informació sobre vostè que no sigui informació personal. Exemples d’aquest tipus d’informació inclouen el tipus de navegador d’Internet o el sistema operatiu utilitzat per vostè, i el nom de domini del lloc web des del qual ha arribat al nostre lloc web o anunci. A més a més, quan vostè veu una de les nostres planes web o anuncis, podem emmagatzemar alguna informació en el seu ordinador. Aquesta informació serà en forma de galeta (cookie)o arxiu semblant i ens ajudarà de diferents formes. Per exemple, les galetes (cookies) ens permeten ajustar un lloc web o anunci per adaptar-nos millor als seus interessos i preferències. La major part de navegadors d’Internet li permeten esborrar les galetes (cookies) del disc dur del seu ordinador, bloquejar tots les galetes (cookies) o rebre un avís abans de guardar una galeta (cookie). Si us plau, consulti les instruccions del seu navegador o la pantalla d’ajuda per saber més sobre el funcionament d’aquestes funcions. “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no recull automàticament la informació personal, però podem unir informació recollida automàticament a la seva informació no-personal enviada anteriorment.

7. Posi’s en contacte amb nosaltres respecte a la seva informació personal
Si vostè ha enviat informació personal a través d’un lloc web de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, o si algú ha enviat la seva informació personal a través d’un lloc web de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, i vostè desitja que es cancel·li aquesta informació de les nostres bases de dades comercials, posi’s en contacte amb nosaltres a través del correu-e. Llavors dedicarem esforços raonables per cancel·lar la seva informació personal dels nostres arxius. També pot posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol dels mètodes esmentats per sol·licitar la informació personal que “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” ha recollit sobre vostè a través dels nostres llocs web. La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” dedicarà esforços raonables per subministrar-li aquesta informació i corregir inexactituds objectives d’aquesta informació.

 

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i donant compliment del deure d’informació, posem en coneixement de l’usuari que les seves dades personals facilitades en el moment d’alta a www.centrocomercialmontigala.com seran incorporades al fitxer automatitzat titularitat de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” que es troba degudament inscrita en l’Agència de Protecció de Dades. Se sol·licitaran a l’usuari les dades personals imprescindibles per a la prestació dels serveis interessats, sent aquestes dades les relatives a: Nom, Telèfon, Correu-e. Durant el procés d’alta l’usuari serà informat del caràcter obligatori de la informació personal sol·licitada per a la prestació dels serveis.
La finalitat de la recollida de les dades personals és la de mantenir i gestionar la relació contractual establerta amb l’usuari. Igualment, el tractament de les dades personals es portarà a terme per part de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, amb finalitats informatives, per la qual cosa l’usuari presta el seu consentiment perquè “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” pugui fer ús de les seves dades de navegació per Internet a fi de remetre-li informació personalitzada sobre els seus productes o serveis. Les dades de navegació de l’usuari seran controlades per galetes (cookies). Una galeta (cookie) és un conjunt de dades que un servidor Web envia al seu navegador amb informació sobre la utilització que s’ha fet de les planes del servidor, emmagatzemant-se aquesta informació en un fitxer en el directori de l’usuari per ser utilitzada en una propera visita a aquest servidor. Si l’usuari no està conforme amb que les seves dades de navegació per Internet siguin controlades per galetes (cookies) amb les finalitats abans indicades, podrà no acceptar la galeta (cookie), entenent-se que en cas d’acceptació estarà consentint expressament perquè “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” dugui a terme tal control i, en conseqüència, pugui enviar-li informació sobre els seus productes o serveis.
D’acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en registrar-se a la plana www.centrocomercialmontigala.com vostè autoritza l’enviament de la nostra informació comercial per correu electrònic o a través d’altres mitjans electrònics.
Les dades personals de l’usuari que es recapten al moment d’alta podran ser comunicats a terceres empreses, tot això amb la finalitat que aquestes empreses puguin enviar les seves ofertes publicitàries.
L’usuari té dret a exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició així com a assenyalar, si escau, les finalitats per les quals autoritza l’ús de les seves dades. Si no desitja rebre publicitat de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, o de tercers, haurà de dirigir una carta a Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà. Passeig Olof Palme 28-36 08917 Badalona (Barcelona), Telf. 93 465 25 26, assenyalant la via o vies per la qual no li interessa la recepció d’informació, això és, correu-e, telèfon, correu postal.
1.Termes d’utilització Propietat i funcionament
Aquest lloc web pertany i està controlat per “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”. La utilització per la seva banda d’aquest lloc web implica el seu acord amb “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, d’actuar conforme a aquests termes d’ús (en endavant indicats com els “Termes”) i de regir-se segons els mateixos.

2. Enllaços
Per a la seva conveniència i gaudi, aquest lloc pot contenir enllaços a llocs web que no són de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”. Li preguem que tingui present que els continguts d’aquests llocs web no poden ser totalment controlats per “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”. A més a més, quan “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” li proporciona un enllaç a un lloc web que no és de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, se sobreentén que “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no serà responsable en cap cas del contingut d’aquest lloc web, o de les conseqüències del seu ús del mateix. En cas que vostè decideixi encarregar béns o serveis a través d’aquests llocs web, li advertim que “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no està implicada en aquestes transaccions i que no serà responsable en cap cas davant vostè o davant cap tercer que pogués aparèixer eventualment.

3. Inexistència de garantia
La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no garanteix la precisió de cap informació continguda en aquest lloc web i rebutja expressament qualsevol obligació d’actualitzar aquesta informació. A més, “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” no assumeix cap responsabilitat legal per qualsevol error i omissió en el contingut d’aquest lloc web. Tots els continguts d’aquest lloc se subministren “com són” i “tal com estan disponibles”.

4. Perjudicis
En utilitzar el lloc web de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, a partir d’aquest moment vostè accepta les següents condicions:

  • La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” solament serà responsable d’acord amb les disposicions legals per perjudicis causats i acreditats, en cas de negligència greu i voluntària denunciada per vostè com a resultat de la seva utilització d’aquest lloc web, a condició, no obstant això, que en el cas que vostè sigui un comerciant, i el perjudici estigui causat per negligència greu, la responsabilitat de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” es limitarà a aquells danys i a aquell volum de danys raonablement previsibles al moment en què vostè utilitzi el lloc web.
  • La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” només serà responsable, segons les disposicions legals, per danys causats per infraccions d’obligacions contractuals materials (si existeixen), amb la condició, no obstant això, que en aquest cas la responsabilitat legal es limitarà a aquells danys i aquell volum de danys raonablement previsibles al moment en el qual vostè utilitzi el lloc web.
  • En tots els altres, la responsabilitat de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, incloent-hi la responsabilitat extra contractual, queda exclosa.
  • La responsabilitat legal de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” en virtut de la Llei de responsabilitat del producte no es veurà afectada. El que s’ha dit s’aplicarà a danys personals i sobre la qualitat (si existeixen) amb garantia explícita.
  • En la mesura en què queden demandes excloses per danys i perjudicis contra “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, el mateix s’aplicarà a demandes per danys i perjudicis contra les filials i divisions de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” i a directius i dirigents de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, propietaris, empleats i agents.
  • En el cas que aquest lloc web de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” li permeti comprar un producte o servei a “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, s’aplicaran els termes i condicions d’aquesta transacció legal. Li preguem que consulti aquests termes abans de realitzar cap transacció.

5. Declaració de caràcter prospectiu
Aquest lloc web conté declaracions de caràcter prospectiu, basades en les creences de l’Adreça de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”. Quan s’utilitzin en aquest lloc web paraules com “esperar”, “tenir la intenció”, “creure”, “estimar”, “anticipar”, “planejar” i “projectar” es fa amb caràcter prospectiu. Aquestes declaracions reflecteixen les opinions de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” a la data respecte a esdeveniments futurs, i estan subjectes a riscos i incerteses. Molts factors podrien fer que els resultats reals anessin materialment diferents dels projectats aquí, incloent-hi, entre d’altres, canvis en les condicions generals econòmiques i comercials, canvis en els tipus de canvi de la moneda i en els tipus d’interès, introducció de productes competidors, falta d’acceptació de nous productes o serveis i canvis en l’estratègia comercial. La “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” nega qualsevol intenció o obligació d’actualitzar aquestes declaracions prospectives.

6. Propietat intel·lectual
Li preguem que tingui en compte que la política de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” és la de protegir els seus drets sobre la propietat intel·lectual fins a on la llei ho permeti, incloent-hi la reclamació de sancions penals. Les marques registrades, logotips i marques de serveis (col·lectivament, les “Marques registrades”) que apareixen en aquest lloc web són marques registrades i no registrades propietat o amb llicència de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” o les seves companyies filials. Res en aquest lloc web haurà d’interpretar-se en el sentit d’una concessió, implícita o no, d’una llicència o dret sobre la propietat intel·lectual sense el consentiment exprés per escrit de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”.

A més, qualsevol reproducció, retransmissió, modificació o utilització dels continguts d’aquest lloc per a propòsits que no siguin personals o comercials, requereix el consentiment per escrit de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, i la següent informació de copyright ha d’aparèixer en cada còpia dels continguts d’aquest lloc web o part dels mateixos: Copyright© 2008 Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà. Reservats tots els drets.

7. Productes Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà
Atenció: Els productes del Grup Empresarial estan disponibles en molts llocs del món. No obstant això, aquest lloc web pot descriure o representar productes que no estan disponibles al seu país en particular. Aquestes representacions tenen només un propòsit informatiu i no impliquen que aquests productes, marques registrades o patents estiguin disponibles al seu país. La informació que “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” publica en la World Wide Web pot contenir referències, o referències creuades a Productes de “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà”, programes i serveis que no s’anuncien o no estan disponibles al seu país. Aquestes referències no impliquen que “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” tingui la intenció d’anunciar aquests productes, programes o serveis al seu país. Consulti al seu representant, la “Comunitat de propietaris del Centre Comercial Montigalà” per a més informació sobre els productes, programes i serveis que poden estar a la seva disposició.

8. Llei Aplicable / Jurisdicció
La utilització d’aquest lloc web i la informació continguda en el mateix, incloent-hi enllaços a llocs web de tercers, com també els termes i la següent política de privadesa de les informacions estan subjectes al dret substantiu d’Espanya, amb excepció de la Convenció de les Nacions Unides sobre la Venda Internacional de productes. El tribunal competent per a qualsevol disputa, controvèrsia o reclamació relativa a aquests termes o la utilització d’aquest lloc web i la informació continguda en el mateix serà el de Badalona, Espanya.


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader