• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
BotiguesDeichmann a Centre Comercial Montigalà

Deichmann

  • De dilluns a dissabte de 9:00h a 21h.

A Deichmann som el líder europeu en la distribució de calçat i disposem de la més gran selección de sabates del mercat per a totes les edats. A més d’oferir una excel·lent relació qualitat-preu, incorporem ràpidamente les últimes tendències del sector, i oferim sabates de moda per a tota la família.

La nostra oferta es divideix en les següents categories: Dona, Home, Nens i Esports, i disposem també d’una línia d’Accessoris. Entre les nostres marques pròpies destaquen Graceland, Catwalk i 5th Avenue per a dona, AM Shoes, Venice i Memphis One per a home, Cupcake Couture i Bobby Shoes per als més petits. També comercialitzem una gran varietat de models de les principals marques esportives, com Adidas, Puma, Nike, Fila, Kappa, Reebok, etc.

Els nostres establiments es caracteritzen pel format “Rack Room”, que busca la optimització de l’espai i la comoditat dels clients. Gràcies a aquest tipus de distribució, els articles i talles queden exposats a la vista i a total disposició del client.

Les botigues Deichmann et conviden a triar de manera independent i sense interrupcions els articles desitjats, i si vols assessorament, el rebràs per part del nostre personal especialitzat.

Com la resta de punts de venda Deichmann a tota Espanya, al CC Montigalà t’oferim el servei “DEICHMANN TE LO ENVÍA”, mitjançant el qual si no trobes un model concret o talla a la botiga, te’l enviem directament al teu domicili.

A més de les botigues físiques, a Deichmann tenim una botiga online on hi pots trobar també calçat de talles extra grans, tant per a dona com per a home. Així com una col·lecció “Exclusivo Online” amb articles d’última tendencia.

Visita la botiga Deichmann del Centre Comercial Montigalà i gaudeix de les teves compres.


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader