• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
TiendasFeuVert en Centre Comercial Montigalà

FeuVert

  • De lunes a sábado, de 09:00 a 21:00 h.

Desde su nacimiento en 1972, FEU VERT se dedica a facilitar a sus clientes la revisión del coche y el mantenimiento y la mejora del automóvil en las condiciones más ventajosas en cuanto a calidad, servicio y precio. FEU VERT está presente en toda Europa, con más de 400 autocentros a tu servicio, repartidos en Francia, España, Polonia y Portugal.

Somos una marca líder indiscutible en el mercado español de talleres de coches, llevamos presentes 25 años en España, contamos con 86 autocentros en total la mayor parte de ellos ubicados en centros comerciales y somos más de 1.500 empleados a tu servicio. Nuestros talleres realizan todo tipo de operaciones de mantenimiento rápido (neumáticos, frenos, amortiguadores, cambio de aceite, sistemas de escape, climatización...), con o sin cita previa, y en la tienda se pueden adquirir todo tipo de productos relacionados con tu vehículo (lámparas, baterías, aditivos, equipamiento interior, llantas, cofres, remolques, sonido...).

Oferta Exclusiva

Oferta Exclusiva

Revisión de seguridad gratis

Válido para titulares de la tarjeta de El Club Carrefour. Autocentros de FeuVert Ibérica S.A en todo el territorio nacional. Es obligatorio presentar la tarjeta del Club Carrefour. Fer vert Ibérica NO instala productos adquiridos en otros establecimientos. Oferta no acumulable a

Oferta Tarjeta Carrefour

Oferta exclusiva al presentar tu tarjeta de El Club Carrefour o PASS en el establecimiento FeuVert del Centre Comercial Montigalà


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 14258 reseñas.
powered by Google
Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader