• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
TiendasArriaga Asociados en Centre Comercial Montigalà

Arriaga Asociados

  • De lunes a sábado, de 09:00 a 21:00 h.

Arriaga Asociados es una firma de abogados de implantación nacional que tiene una de sus oficinas en el Centro Comercial Montigalà de Badalona. Arriaga Asociados tiene como principal misión facilitar servicios jurídicos de calidad a los ciudadanos, de forma sencilla y cercana.

Nuestros abogados, economistas, auditores y documentalistas pueden resolver todo tipo de consultas de derecho del consumidor ya que están especializados en casos de clausulas suelo, hipotecas multidivisa, preferentes, derecho bancario y financiero, divorcios, herencias o problemas relacionados con promociones inmobiliarias y cooperativas. Arriaga Asociados presta también servicios de asesoramiento pre contractual, testamentos e incapacitaciones.

En Arriaga Asociados, del Centro Comercial Montigalà, te prestamos atención personalizada y te ofrecemos una primera consulta totalmente gratuita.

Nuestra experiencia y nuestro trabajo nos avalan: más de 53.848 personas han confiado en nosotros, tenemos un 99% de éxito ante los tribunales, hemos ganado más de 20.000 sentencias y estamos reclamando más de 800 millones de euros.

Nuestra implicación con nuestros representados es máxima y ponemos a su disposición cualquiera de los 21 despachos profesionales que Arriaga Asociados tiene repartidos por todo el territorio nacional. Uno de ellos está en el Centro Comercial Montigalà.

El asesoramiento que presta Arriaga Asociados a todas aquellas personas afectadas se puede solicitar en nuestra oficina de Montigalà.


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 14258 reseñas.
powered by Google
Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader