• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
 • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Alquila tu espacio a Montigalà

¡Disponemos de nuevos espacios en el Centro Comercial Montigalà!

Si estás interesado a poner tu negocio o alquilar un espacio para tus promociones en el Centro Comercial Montigalà, ahora estás. Disponemos de 3 locales ubicados en las zonas centrales que te permitirán disponer de una mayor afluencia de clientes. Del mismo modo, puedes dispensar de ellos para realizar exposiciones temporales, pop-stores, poner un stand en fechas determinadas…Las posibilidades son infinitas.

Contacta con nosotros


  Assumpte

  INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS CLIENTES

  • Responsable del tratamiento: CDAD. PROP. CENTRO COMERCIAL MONTIGALÀ.
  • Finalidad: 
   • Gestionar las sugerencias y peticiones recibidas vía web.
   • Gestionar su participación en sorteos, promociones o concursos.
   • Envío de ofertas, campañas promocionales y newsletters del centro.
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros, salvo obligación legal.
  • Derechos que asisten al interesado:
   1. Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
   2. Derecho de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y a la limitación u oposición a su tratamiento.
   3. Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
  • Datos de contacto para ejercer sus derechos: CDAD. PROP. CENTRO COMERCIAL MONTIGALÀ, Pso. Olof Palme, 28-36, 08917 Badalona (Barcelona); o a través de correo electrónico a informacion@centrocomercialmontigala.com, junto con prueba válida en derecho, como fotocopia del D.N.I. e indicando en el asunto "PROTECCIÓN DE DATOS".
  • Puede encontrar más información en el siguiente enlace: Política de privacidad.

  + ver más

  He llegit i accepto la Política de Privacitat i l'Avís Legal

  Accepto l'enviament d'ofertes, promocions i newsletters del centre a través de qualsevol mitjà multicanal.

  
  Centre Comercial Montigalà
  3.9
  Basado en 14258 reseñas.
  powered by Google
  Laia RaurichLaia Raurich
  15:26 14 Sep 22
  No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
  Xavier GrauXavier Grau
  13:25 26 Aug 22
  Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
  Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
  17:51 25 Aug 22
  centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
  podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
  Domingo GarsaballDomingo Garsaball
  13:27 18 Jul 22
  Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
  Carles GresCarles Gres
  20:04 06 Jul 22
  Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
  Julia CarbonellJulia Carbonell
  18:00 16 May 22
  Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
  JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
  23:02 19 Apr 22
  Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
  Neus CasadoNeus Casado
  15:25 10 Dec 21
  Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
  ESTER MELLADOESTER MELLADO
  09:05 29 Aug 20
  No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
  Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
  Eva FerrerEva Ferrer
  14:36 09 Aug 20
  Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
  js_loader