• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Eventos

Toda la actualidad de nuestro centro

IDEAS PARA HACER EN CASA

IDEAS PARA HACER EN CASA
Nadie tiene que quedarse en casa es aburrido!

VAMOS A COCINAR Qué tal la pizza que más te gusta?

RECETA:

· 400 gramos de harina de trigo
· 200 ml de agua caliente
· 2 cucharadas de aceite de oliva
· 15 gramos de levadura fresca
· 1 polsim de sal
· Harina (para que no se pegue)

Añade en un tazón el aceite, el agua y la levadura. Mezcla y luego añade la harina y una pizca de sal. Tira un poco de harina para arrodillarse durante tres a cuatro minutos hasta una masa homogénea y compacta que no se pegue en tus manos. Deja descansar durante una hora. Estira una porción de masa con un rodillo, añade los ingredientes y hornear a  180 grados  durante aproximadamente 15 minutos (con el horno precalentado).

suscríbete


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 13988 reseñas.
powered by Google
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader