• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Eventos

Toda la actualidad de nuestro centro

Disfruta de las mejores batallas de gallos en el casting del día 29 y el show del día 30

Hasta 16 personas participarán el próximo día 29 de julio en un súper cásting de batalla de gallos en el escenario de CC Montigalà y organizado por The Survival League. Los participantes deberán mostrar sus destrezas con el «freestyle» o rap improvisado que tanto practican los jóvenes en los parques y espacios públicos hasta convertirse en un fenómeno social con un seguimiento espectacular a través de las redes sociales.

El espectáculo del próximo día 29 de julio, a partir de las 19.00 horas en las instalaciones del centro comercial, coronará a cuatro ganadores que posteriormente, se batirán en un 4vs 4 a cuatro integrantes de la The Survival League en un espectacular show que tendrá lugar en CC Montigalà el próximo 30 de julio.

Si quieres participar en el casting y mostrar tu capacidad de improvisación, solo tienes que contactar por privado con The Survival League a través de su página de Facebook o su perfil de Instagram antes del 29 de julio.¡No te pierdas este espectáculo y disfruta a lo grande!

suscríbete


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 13975 reseñas.
powered by Google
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader