Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

Gaudeix de les millors batalles de galls en el càsting del dia 29 i el show del dia 30

Fins a 16 persones participaran el pròxim dia 29 de juliol en un súper cásting de batalla de galls en l’escenari de CC Montigalà i organitzat per
The Survival League. Els participants hauran de mostrar les seves destreses amb el «freestyle» o rap improvisat que tant practiquen els joves als parcs i espais públics fins a convertir-se en un fenomen social amb un seguiment espectacular a través de les xarxes socials.

L’espectacle del pròxim dia 29 de juliol, a partir de les 19.00 hores en les instal·lacions del centre comercial, coronarà a quatre guanyadors que posteriorment, es batran en un 4vs 4 a quatre integrants de la The Survival League en un espectacular show que tindrà lloc en CC Montigalà el pròxim 30 de juliol.

Si vols participar en el càsting i mostrar la teva capacitat d’improvisació, només has de contactar per privat amb The Survival League a través de la seva página de Facebook o el seu perfil d’Instagram abans del 29 de juliol. No et perdis aquest espectacle i gaudeix en gran!

suscríbete