• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
 • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Comercialización

Solicitar información comercial

Si estás interesado en poner tu negocio o alquilar un espacio para tus promociones en el Centro Comercial, por favor, rellena el formulario con tus datos.

Locales Disponibles

Si estás interesado en poner tu negocio en el Centro Comercial.

Cesiones de espacio

Para realizar tus campañas de field marketing, alquilar una zona común, un carrito o poner un stand.

el-centro


  Asunto

  INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS CLIENTES

  • Responsable del tratamiento: CDAD. PROP. CENTRO COMERCIAL MONTIGALÀ.
  • Finalidad: 
   • Gestionar las sugerencias y peticiones recibidas vía web.
   • Gestionar su participación en sorteos, promociones o concursos.
   • Envío de ofertas, campañas promocionales y newsletters del centro.
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros, salvo obligación legal.
  • Derechos que asisten al interesado:
   1. Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
   2. Derecho de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y a la limitación u oposición a su tratamiento.
   3. Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
  • Datos de contacto para ejercer sus derechos: CDAD. PROP. CENTRO COMERCIAL MONTIGALÀ, Pso. Olof Palme, 28-36, 08917 Badalona (Barcelona); o a través de correo electrónico a informacion@centrocomercialmontigala.com, junto con prueba válida en derecho, como fotocopia del D.N.I. e indicando en el asunto "PROTECCIÓN DE DATOS".
  • Puede encontrar más información en el siguiente enlace: Política de privacidad.

  + ver más

  Al marcar esta casilla declaro haber sido informado acerca del tratamiento de mis datos conforme se indica en esta política de privacidad.

  Al marcar esta casilla consiento además recibir información sobre actividades, noticias relevantes, eventos y promociones a través de la newsletter digital de C.C. Montigalá.

  
  Centre Comercial Montigalà
  3.9
  Basado en 14258 reseñas.
  powered by Google
  Laia RaurichLaia Raurich
  15:26 14 Sep 22
  No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
  Xavier GrauXavier Grau
  13:25 26 Aug 22
  Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
  Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
  17:51 25 Aug 22
  centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
  podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
  Domingo GarsaballDomingo Garsaball
  13:27 18 Jul 22
  Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
  Carles GresCarles Gres
  20:04 06 Jul 22
  Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
  Julia CarbonellJulia Carbonell
  18:00 16 May 22
  Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
  JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
  23:02 19 Apr 22
  Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
  Neus CasadoNeus Casado
  15:25 10 Dec 21
  Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
  ESTER MELLADOESTER MELLADO
  09:05 29 Aug 20
  No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
  Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
  Eva FerrerEva Ferrer
  14:36 09 Aug 20
  Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
  js_loader