Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

I si et toca i et toca? Sorteig loteria Nadal

GUANYADOR@S

@judith.mv22
@el_pirata_del_maresma
@anasanchezguerrero54
@montseunboxings
@Siluna1980
@barakel 25
@FEDEAIKAWA
@Czg89
@jsanchob
@elmundodelaia
@taniariza
@yolandatada
@Mdgallarin
@Maiii.ky
@Srtamirtia
@Aurora Rufo
@Yulia Kuznetsova
@patt_jg
@sandymamidedos
@inyakisan

_______________

_______________

Ja és aquí el sorteig de la Loteria Nacional de Nadal i no volem que et quedis sense el teu dècim. Entre els nostres seguidors sortejarem un dels números del nostre centre comercial.

Per a participar, ho tens molt fàcil!

Segueix en Centre Comercial Montigalà (Instagram i/o Facebook)
Comenta en el post del concurs (Instagram i/o Facebook) esmentant dos amics
Recorda que tens de termini només fins al 19 de desembre
Si vols multiplicar les teves possibilitats de guanyar si participes en les publicacions de totes dues RRSS del Centre Comercial Montigalà .

Bases legals del sorteig

1. Podran participar totes aquelles persones que prèviament figurin com a “fans” de la pàgina de Facebook de Centre Comercial Montigalà o seguidors del compte d’Instagram de Centre Comercial Montigalà .
2. El termini de participació és del 14 de desembre al 19 de desembre a les 12.00h
3. Per a participar en Instagram:

Instagram:
1. Ser seguidor del compte d’Instagram de @ccmontigala
2. Esmentar dos amics
3.Donar like a la publicació del sorteig i compartir en stories
Facebook:
1. Ser seguidor de la pàgina Facebook de @ccmontigala
2. Esmentar dos amics
3.Donar like a la publicació del sorteig i compartir el post del sorteig.
5. El premi consisteix en un dècim del sorteig de la Loteria Nacional del 22 de desembre amb el número 93016

6. El 19 de desembre, a partir de les 12:00h, es realitzarà el sorteig a través de la plataforma Easypromos entre tots els participants de Facebook i Instagram. Just després, es publicarà el nom del guanyador en Facebook i Instagram.

7. PROCEDIMENT A SEGUIR PEL GUANYADOR/A: Haurà d’enviar-nos un missatge privat a la xarxa social per la qual va participar amb el seu nom, cognoms i DNI. Posteriorment, ha d’acudir el guanyador en persona a l’oficina de gerència de Centre Comercial Montigalà per a recollir el premi. En cas que el guanyador sigui menor d’edat, només podrà retirar el seu premi si ve acompanyat del seu pare, mare o representant legal. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a demanar al guanyador que demostri que és el propietari del compte amb la qual va participar, fent un “Log-*In” en un ordinador facilitat per a això en el moment de recollir el premi. El guanyador acceptarà fer-se una fotografia en el moment de la recollida del premi com a testimoniatge de la promoció així com la seva publicació en les xarxes socials del Centre Comercial.

8. El termini límit per a retirar el premi és el 21 de desembre de 2022. Si no es recull, el premi quedarà invalidat i sense dret a reclamació.

9. El premi no serà canviable per diners.

10. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a modificar aquestes bases sense previ avís.

11. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a desqualificar als participants que puguin incórrer en paranys, o al nostre judici recorrin a maniobres de dubtosa validesa com utilitzar comptes d’usuaris presumptament falses.

12. La participació en la promoció comporta l’acceptació d’aquestes bases.

13. Comerciants, treballadors i empleats de Centre Comercial Montigalà no poden participar en aquesta promoció.

14. Centre Comercial Montigalà s’acull a la política de Facebook i Instagram sobre responsabilitat, drets i privacitat. Atenint-se a això, l’equip d’administració de la pàgina de Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a eliminar qualsevol missatge que no segueixi amb aquestes normes o bloquejar l’activitat d’un usuari si reincideix en el seu comportament.

15. INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES CLIENTS

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: COMUNITAT DE PROPIETARIS CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ

FINALITAT

a) L’assignació, comunicació i lliurament del premi. b) Enviament d’ofertes, promocions i newsletters del centre. c) Presa d’imatges per a ús intern. d) Publicació de dades (incloses imatges) en el lloc web del Centre, així com en Facebook i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs.

COMUNICACIÓ DE LES DADES: No es comunicaran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS QUE ASSISTEIXEN A L’INTERESSAT

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets: COMUNITAT DE PROPIETARIS DEL CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ, CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ, Passeig Olof Palme, 28-36, 08917, Badalona, Barcelona, o mitjançant el correu electrònic contacto@centrocomercialmontigala.com, juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I i indicant en l’assumpte «PROTECCIÓ DE DADES»

16. Facebook i Instagram no patrocinen, no avalen, no estan associats ni administren de cap manera aquesta promoció. Estàs proporcionant la teva informació d’usuari a Centre Comercial Montigalà i no a Facebook ni a Instagram, amb l’única fi de gestionar aquesta promoció.

suscríbete