• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Vine a gaudir amb els T-Racers i els KookyLoos!

Amb ganes de viure emocions fortes plenes d’adrenalina i velocitat, tenim bones notícies per a tu! Els T-Racers i els KookyLoos venen de visita al Centre Comerical Montigalà i tots els nostres petits visitants podran gaudir de grans moments al seu costat. T’ho expliquem tot!

En el Centre Comerical Montigalà hem preparat una sorpresa amb la qual els més nens al·lucinaran per complet. Del 7 de juliol al 23 de juliol, acollirem en el centre comercial un munt d’activitats gratuïtes relacionades amb aquests fantàstics personatges: taules de jocs, una exposició amb les figures més molonas de les sèries, photocall amb els seus personatges favorits… i un munt de sorpreses més!

Pren nota de els horaris:

  • Dijous i divendres, de 18 a 21h
  • Dissabtes i diumenges, de 12 a 14h y de 18 a 21h

Les activitats estan dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys. La inscripció es realitzarà per ordre d’arribada, pel que haureu de demostrar el ràpids i ràpides que sou al més pur estil T-Racers!

suscríbete


podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader