Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

Taller d’ocupabilitat: T’ajudem a trobar feina de la mà de Randstad

La inserció laboral és un assumpte complicat per a milers de joves que desitgen embarcar-se en una carrera, o simplement donar un gir a la seva trajectòria professional. En aquest sentit,  CC Montigalà continua treballant en la seva estratègia ASG i es compromet a donar suport a joves i adults que desitgin impulsar les seves carreres a través de formacions de la mà de Randstad, empresa líder especialitzada en RH.

L’objectiu principal de les formacions és millorar el grau d’inserció laboral dels assistents, així com l’assessorament a l’hora de buscar ocupació per part de professionals. D’aquesta manera, els participants obtindran les claus per a fomentar els seus perfils i tenir un millor accés a l’ocupació, enfocant-se, en aquest cas, en CC Montigalà i l’activitat que es realitza en ells.

En aquesta formació de 2 hores de durada, els assistents comptaran amb continguts molt pràctics, on es revelaran les claus per al posicionament laboral. Entre aquests continguts s’inclouen temàtiques com: fer destacar una candidatura a través del CV o carta de presentació, així com consells a l’hora de negociar una oferta o com guanyar confiança de cara a una entrevista de treball.

Aquest workshop es durà a terme en l’accés Media Markt entre Mister Minit i Orange aquest divendres 21 d’octubre de 16.00 a 18.00 hores, amb una sessió oberta a qualsevol persona en situació de cerca d’ocupació. Sol·licita la teva plaça fent clic en aquest enllaç! L’aforament és limitat. T’esperem!

suscríbete

Facebook
Instagram
Tiktok
Sorteigs Promocions Noticies Opina