• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Taller d’ocupabilitat: T’ajudem a trobar feina de la mà de Randstad

La inserció laboral és un assumpte complicat per a milers de joves que desitgen embarcar-se en una carrera, o simplement donar un gir a la seva trajectòria professional. En aquest sentit,  CC Montigalà continua treballant en la seva estratègia ASG i es compromet a donar suport a joves i adults que desitgin impulsar les seves carreres a través de formacions de la mà de Randstad, empresa líder especialitzada en RH.

L’objectiu principal de les formacions és millorar el grau d’inserció laboral dels assistents, així com l’assessorament a l’hora de buscar ocupació per part de professionals. D’aquesta manera, els participants obtindran les claus per a fomentar els seus perfils i tenir un millor accés a l’ocupació, enfocant-se, en aquest cas, en CC Montigalà i l’activitat que es realitza en ells.

En aquesta formació de 2 hores de durada, els assistents comptaran amb continguts molt pràctics, on es revelaran les claus per al posicionament laboral. Entre aquests continguts s’inclouen temàtiques com: fer destacar una candidatura a través del CV o carta de presentació, així com consells a l’hora de negociar una oferta o com guanyar confiança de cara a una entrevista de treball.

Aquest workshop es durà a terme en l’accés Media Markt entre Mister Minit i Orange aquest divendres 21 d’octubre de 16.00 a 18.00 hores, amb una sessió oberta a qualsevol persona en situació de cerca d’ocupació. Sol·licita la teva plaça fent clic en aquest enllaç! L’aforament és limitat. T’esperem!

suscríbete


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader