Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

Sortegem una maleta per al teu destí d’aquest 2024!

GUANYADOR/A

@jlo.fitmood

Certificat validessa

________

Si hi ha alguna cosa que a tots ens agrada, és viatjar. Descobrir noves cultures, països, paisatges, monuments… En CC Montigalà volem formar part dels teus destins d’aquest 2024 sortejant una maleta de Greenwitch.

Ens comptes on t’aniràs?

Participa en el nostre sorteig. És senzill:

  • Segueix-nos en Facebook/i o Instagram
  • Comenta el teu destí per a aquest 2024 i esmenta un amic

Així de fàcil! Anunciarem el guanyador el pròxim 31 de gener en aquest mateix post i en les nostres xarxes. Pots consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

_______________

Bases legals del sorteig

1. Podran participar totes aquelles persones que prèviament figurin com a “fans” de la pàgina de Instagram de Centre Comercial Montigalà.

2. El termini de participació és del 31 de gener a les 23.59h

3. Per a participar en Instagram:

  • Instagram:
    • 1. Ser seguidor del compte d’Instagram de @ccmontigala
    • Esmentar a un amic
    • Comentar un destí de viatge

5. El premi consisteix en una maleta de la marca Greenwitch del CC Montigalà

6. El 2 de febrer, es realitzarà el sorteig a través de la plataforma Easypromos entre tots els participants d’Instagram. Just després, es publicarà el nom del guanyador en Instagram i els guanyadors hauran de venir al centre comercial a recollir el seu tortell.

7. PROCEDIMENT A SEGUIR PEL GUANYADOR/A: Haurà d’enviar-nos un missatge privat a la xarxa social per la qual va participar amb el seu nom, cognoms i DNI. Posteriorment, ha d’acudir el guanyador en persona a l’oficina de gerència de Centre Comercial Montigalà per a recollir el premi. En cas que el guanyador sigui menor d’edat, només podrà retirar el seu premi si ve acompanyat del seu pare, mare o representant legal. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a demanar al guanyador que demostri que és el propietari del compte amb la qual va participar, fent un “Log-*In” en un ordinador facilitat per a això en el moment de recollir el premi. El guanyador acceptarà fer-se una fotografia en el moment de la recollida del premi com a testimoniatge de la promoció així com la seva publicació en les xarxes socials del Centre Comercial.

8. El termini límit per a retirar el premi és el 16 de febrer de 2024. Si no es recull, el premi quedarà invalidat i sense dret a reclamació.

9. El premi no serà canviable per diners. Ni s’enviarà per correu. S’ha de recollir en el Centre Comercial Montigalà.

10. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a modificar aquestes bases sense previ avís.

11. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a desqualificar als participants que puguin incórrer en paranys, o al nostre judici recorrin a maniobres de dubtosa validesa com utilitzar comptes d’usuaris presumptament falses.

12. La participació en la promoció comporta l’acceptació d’aquestes bases.

13. Comerciants, treballadors i empleats de Centre Comercial Montigalà no poden participar en aquesta promoció.

14. Centre Comercial Montigalà s’acull a la política de Facebook i Instagram sobre responsabilitat, drets i privacitat. Atenint-se a això, l’equip d’administració de la pàgina de Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a eliminar qualsevol missatge que no segueixi amb aquestes normes o bloquejar l’activitat d’un usuari si reincideix en el seu comportament.

15. INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES CLIENTS

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: COMUNITAT DE PROPIETARIS CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ

FINALITAT

a) L’assignació, comunicació i lliurament del premi. b) Enviament d’ofertes, promocions i newsletters del centre. c) Presa d’imatges per a ús intern. d) Publicació de dades (incloses imatges) en el lloc web del Centre, així com en Facebook i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs.

COMUNICACIÓ DE LES DADES: No es comunicaran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS QUE ASSISTEIXEN A L’INTERESSAT

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets: COMUNITAT DE PROPIETARIS DEL CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ, CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ, Passeig Olof Palme, 28-36, 08917, Badalona, Barcelona, o mitjançant el correu electrònic contacto@centrocomercialmontigala.com, juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I i indicant en l’assumpte «PROTECCIÓ DE DADES»

16. Facebook i Instagram no patrocinen, no avalen, no estan associats ni administren de cap manera aquesta promoció. Estàs proporcionant la teva informació d’usuari a Centre Comercial Montigalà i no a Facebook ni a Instagram, amb l’única fi de gestionar aquesta promoció.

suscríbete