Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

Sortegem un menú doble a DeliCream per Sant Patrici!

GUANYADORA

@naahla_21

Certificat de validessa

__________

Celebrem Sant Patrici en CC Montigalà amb un súper sorteig! Guanya un menú doble a DeliCream

Participar és molt fàcil! Només has de seguir-nos en Instagram, comentar el post del sorteig esmentant un amic i compartir la plantilla en les teves històries assenyalant el teu restaurant o cafeteria favorita i esmentant-nos. Si tens el perfil privat, pots enviar-nos una captura per missatge directe.

BASES DE PARTICIPACIÓ

1. L’esdeveniment tracta del sorteig d’un menú per a dues persones.

2. La campanya es desenvoluparà del 17 de març al 20 de març.

3. Per a participar els usuaris deuran:

1r. Ser seguidor de la pàgina del Centre Comercial la Verónica en Instagram
2n. Deixar un comentari en la publicació del sorteig etiquetant un amic
3r Compartir la plantilla en les seves històries assenyalant el restaurant favorit i esmentant el perfil de La Verónica
1. Es realitzarà el sorteig el 20 de març a partir de les 12.00

2. El premi es gaudirà en un dels restaurants triats abans del 20 d’abril.

3. El nom del guanyador del premi serà publicat en les diferents xarxes socials i en la nostra web www.ccmontigala.com. El guanyador del sorteig serà informat personalment a través de trucada telefònica, SMS o email que es realitzarà a partir del dilluns del sorteig al mateix número de telèfon o email que va informar en el formulari de participació. En cas de realitzar-se via telefònica, el Centre Comercial La Verónica efectuarà un mínim de tres intents de crides, abans de passar al primer reserva. En el cas de no poder contactar amb el segon reserva passarà al tercera, i així successivament fins a establir un guanyador.

5. El premi es gaudirà acreditant la identitat personal amb DNI o qualsevol altre document d’identificació oficial (NIE, Passaport…).

6. El guanyador haurà d’acatar les normes que el Centre Comercial Montigalà disposi durant el desenvolupament de l’esdeveniment i el lliurament del premi en nom de l’organització i seguretat.

7. L’organització es reserva el dret de desqualificar a qualsevol participant que faciliti informació no verídica o no compleixi qualsevol dels termes exposats en les presents bases.

8. Qualsevol participant que el Centre Comercial Montigalà consideri que està actuant de mala fe o impedeixi el bon funcionament del concurs, serà exclòs d’aquest.

9. No podran participar en la promoció els empleats del Centre Comercial Montigalà .

10. Inscrivint-se en aquesta promoció, s’accepta que es faci ús de les dades personals presentades per a la base de dades del Centre Comercial Montigalà .

11. El fet de participar en el concurs implica l’acceptació de les presents bases sense reserves.

12. El Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a modificar qualsevol punt d’aquesta promoció en qualsevol de les seves regles i condicions. Podrà cancel·lar la promoció o modificar aquestes bases sense previ avís.

13. El Centre Comercial Montigalà no es pot responsabilitzar dels errors i incidents telemàtics que tinguin origen en les diferents plataformes socials, així com de l’ús inadequat de la utilització dels perfils de cada participant.

14. L’edat mínima de participació en el sorteig és de 16 anys.

suscríbete