• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:00 a 21 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:00 a 21 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Presumeix de la teva família i guanya 50 euros en compres a Carrefour!

El pròxim 15 de maig es celebra el Dia de les Famílies i en el Centre Comercial Montigalà volem que ens l’ensenyis quant mola la teva. Sortegem 50 euros en compres en Carrefour!

______________

BASES DE PARTICIPACIÓ

1. L’esdeveniment tracta del sorteig de 50€ en compres Carrefour que es podrà recollir en el Centre Comercial Montigalà.

2. La campanya es desenvoluparà del 12 al 17 de maig de maig de 2022.

3. Per a participar els usuaris hauran de ser seguidors de la xarxa social en la qual participi i a més:

Instagram: Publicar una foto en el feed d’Instagram o en les històries (en tots dos casos, els perfils han de ser públics perquè arribi la notificació. Si el perfil és privat, haurà d’enviar-se una captura de pantalla de la story degudament pujada) amb la seva família, esmentant i/o etiquetant a @ccmontigala usant l’etiqueta #LaMevaFamiliaMola.
Facebook: Publicar una foto en els comentaris del post dedicat a l’acció usant l’etiqueta #LaMevaFamiliaMola.
1. Només s’admetrà un comentari per persona i xarxa social.

2. El premi podrà recollir-se en Centre Comercial Montigalà. L’adreça del centre acordarà la data del lliurament del premi amb l’agraciat o agraciada.

3. Els noms dels guanyadors del premi seran publicats en les diferents xarxes socials i en la nostra web www.ccmotigala.com. Els guanyadors del sorteig seran informats personalment a través de trucada telefònica, SMS o email que es realitzarà a partir del dilluns del sorteig al mateix número de telèfon o email que va informar en el formulari de participació. En cas de realitzar-se via telefònica, el Centre Comercial Montigalà efectuarà un mínim de tres intents de crides, abans de passar al primer reserva. En el cas de no poder contactar amb el segon reserva passarà al tercera, i així successivament fins a establir un guanyador.

4. En cas de no demanar el premi, el guanyador perdrà el dret al premi i ha qualsevol tipus de reclamació, passant est al següent reserva del sorteig.

5. El premi es gaudirà acreditant la identitat personal amb DNI o qualsevol altre document d’identificació oficial (NIE, Passaport…).

6. El guanyador haurà d’acatar les normes que el Centre Comercial Montigalà disposi durant el desenvolupament de l’esdeveniment i el lliurament del premi en nom de l’organització i seguretat.

7. L’organització es reserva el dret de desqualificar a qualsevol participant que faciliti informació no verídica o no compleixi qualsevol dels termes exposats en les presents bases.

8. Qualsevol participant que el Centre Comercial Montigalà consideri que està actuant de mala fe o impedeixi el bon funcionament del concurs, serà exclòs d’aquest.

9. No podran participar en la promoció els empleats del Centre Comercial Montigalà.

10. Inscrivint-se en aquesta promoció, s’accepta que es faci ús de les dades personals presentades per a la base de dades del Centre Comercial Montigalà.

11. El fet de participar en el concurs implica l’acceptació de les presents bases sense reserves.

12. El Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a modificar qualsevol punt d’aquesta promoció en qualsevol de les seves regles i condicions. Podrà cancel·lar la promoció o modificar aquestes bases sense previ avís.

13. El Centre Comercial Montigalà no es pot responsabilitzar dels errors i incidents telemàtics que tinguin origen en les diferents plataformes socials, així com de l’ús inadequat de la utilització dels perfils de cada participant.

14. L’edat mínima de participació en el sorteig és de 16 anys.

suscríbete