• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Presumeix de la teva família i guanya 50 euros en compres a Carrefour!

EL/LA GUANYADORA… 

@Maria Jesus

Moltes gràcies per participar.

Contacta amb nosaltres per a  conèixer tots els detalls de l’entrega del teu premi.

Enllaç certificat validesa

El pròxim 15 de maig es celebra el Dia de les Famílies i en el Centre Comercial Montigalà volem que ens l’ensenyis quant mola la teva. Sortegem 50 euros en compres en Carrefour!

______________

BASES DE PARTICIPACIÓ

1. L’esdeveniment tracta del sorteig de 50€ en compres Carrefour que es podrà recollir en el Centre Comercial Montigalà.

2. La campanya es desenvoluparà del 12 al 17 de maig de maig de 2022.

3. Per a participar els usuaris hauran de ser seguidors de la xarxa social en la qual participi i a més:

Instagram: Publicar una foto en el feed d’Instagram o en les històries (en tots dos casos, els perfils han de ser públics perquè arribi la notificació. Si el perfil és privat, haurà d’enviar-se una captura de pantalla de la story degudament pujada) amb la seva família, esmentant i/o etiquetant a @ccmontigala usant l’etiqueta #LaMevaFamiliaMola.
Facebook: Publicar una foto en els comentaris del post dedicat a l’acció usant l’etiqueta #LaMevaFamiliaMola.
1. Només s’admetrà un comentari per persona i xarxa social.

2. El premi podrà recollir-se en Centre Comercial Montigalà. L’adreça del centre acordarà la data del lliurament del premi amb l’agraciat o agraciada.

3. Els noms dels guanyadors del premi seran publicats en les diferents xarxes socials i en la nostra web www.ccmotigala.com. Els guanyadors del sorteig seran informats personalment a través de trucada telefònica, SMS o email que es realitzarà a partir del dilluns del sorteig al mateix número de telèfon o email que va informar en el formulari de participació. En cas de realitzar-se via telefònica, el Centre Comercial Montigalà efectuarà un mínim de tres intents de crides, abans de passar al primer reserva. En el cas de no poder contactar amb el segon reserva passarà al tercera, i així successivament fins a establir un guanyador.

4. En cas de no demanar el premi, el guanyador perdrà el dret al premi i ha qualsevol tipus de reclamació, passant est al següent reserva del sorteig.

5. El premi es gaudirà acreditant la identitat personal amb DNI o qualsevol altre document d’identificació oficial (NIE, Passaport…).

6. El guanyador haurà d’acatar les normes que el Centre Comercial Montigalà disposi durant el desenvolupament de l’esdeveniment i el lliurament del premi en nom de l’organització i seguretat.

7. L’organització es reserva el dret de desqualificar a qualsevol participant que faciliti informació no verídica o no compleixi qualsevol dels termes exposats en les presents bases.

8. Qualsevol participant que el Centre Comercial Montigalà consideri que està actuant de mala fe o impedeixi el bon funcionament del concurs, serà exclòs d’aquest.

9. No podran participar en la promoció els empleats del Centre Comercial Montigalà.

10. Inscrivint-se en aquesta promoció, s’accepta que es faci ús de les dades personals presentades per a la base de dades del Centre Comercial Montigalà.

11. El fet de participar en el concurs implica l’acceptació de les presents bases sense reserves.

12. El Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a modificar qualsevol punt d’aquesta promoció en qualsevol de les seves regles i condicions. Podrà cancel·lar la promoció o modificar aquestes bases sense previ avís.

13. El Centre Comercial Montigalà no es pot responsabilitzar dels errors i incidents telemàtics que tinguin origen en les diferents plataformes socials, així com de l’ús inadequat de la utilització dels perfils de cada participant.

14. L’edat mínima de participació en el sorteig és de 16 anys.

suscríbete


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader