• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Participa en la ‘Europorra’ de Montigalà i guanya 50 euros en compres

EL/LA GUANYADORA… 

@queen_of_eurovision

Moltes gràcies per participar.

Contacta amb nosaltres per a  conèixer tots els detalls de l’entrega del teu premi.

Enllaç certificat validesa

Dissabte que ve se celebra la final d’Eurovisió i en Montigalà volem fer una porra perquè ens diguis el teu pronòstic de la posició d’Espanya en el certamen. Participa en les nostres xarxes socials per a guanyar 50 euros en compres a Carrefour que està en joc, molta sort!

____________-
BASES DE PARTICIPACIÓ

1. L’esdeveniment tracta del sorteig d’una entrada doble de cinema que es podrà recollir en el Centre Comercial Montigalà.

2. La campanya es desenvoluparà del 10 al 14 de maig de 2022.

3. Per a participar els usuaris deuran:

1r. Ser seguidor de la pàgina del Centre Comercial Montigalà de Facebook i/o Instagram.
2n. Comentar en la publicació #Europorra + el lloc que pensi que tindrà Espanya en Eurovisió dissabte que ve, sense espais ni guions. Exemple: #Europorra6
1. Només s’admetrà un comentari per persona i xarxa social. El període per a participar finalitza el dissabte a les 14.00 hores i el guanyador s’anunciarà el dilluns 16.

2. El premi podrà recollir-se en Centre Comercial Montigalà L’adreça del centre acordarà la data del lliurament del premi amb l’agraciat o agraciada.

3. Els noms dels guanyadors del premi seran publicats en les diferents xarxes socials i en la nostra web www.ccmontigala.com. Els guanyadors del sorteig seran informats personalment a través de trucada telefònica, SMS o email que es realitzarà a partir del dilluns del sorteig al mateix número de telèfon o email que va informar en el formulari de participació. En cas de realitzar-se via telefònica, el Centre Comercial Montigalà efectuarà un mínim de tres intents de crides, abans de passar al primer reserva. En el cas de no poder contactar amb el segon reserva passarà al tercera, i així successivament fins a establir un guanyador.

4. En cas de no canviar les entrades de cinema, el guanyador perdrà el dret al premi i ha qualsevol tipus de reclamació, passant est al següent reserva del sorteig.

5. El premi es gaudirà acreditant la identitat personal amb DNI o qualsevol altre document d’identificació oficial (NIE, Passaport…).

6. El guanyador haurà d’acatar les normes que el Centre Comercial La Verónica disposi durant el desenvolupament de l’esdeveniment i el lliurament del premi en nom de l’organització i seguretat.

7. L’organització es reserva el dret de desqualificar a qualsevol participant que faciliti informació no verídica o no compleixi qualsevol dels termes exposats en les presents bases.

8. Qualsevol participant que el Centre Comercial Montigalà consideri que està actuant de mala fe o impedeixi el bon funcionament del concurs, serà exclòs d’aquest.

9. No podran participar en la promoció els empleats del Centre Comercial Montigalà.

10. Inscrivint-se en aquesta promoció, s’accepta que es faci ús de les dades personals presentades per a la base de dades del Centre Comercial Montigalà.

11. El fet de participar en el concurs implica l’acceptació de les presents bases sense reserves.

12. El Centre Comercial La Verónica es reserva el dret a modificar qualsevol punt d’aquesta promoció en qualsevol de les seves regles i condicions. Podrà cancel·lar la promoció o modificar aquestes bases sense previ avís.

13. El Centre Comercial La Verónica no es pot responsabilitzar dels errors i incidents telemàtics que tinguin origen en les diferents plataformes socials, així com de l’ús inadequat de la utilització dels perfils de cada participant.

14. L’edat mínima de participació en el sorteig és de 16 anys.

suscríbete