• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Montigalà Arts Festival 2018 – Festes de Maig

Nova data per a la celebració del Montigalà Arts Festival (MAF): dissabte 12 de maig.
Degut a la previsió de pluja l’esdeveniment es posposa una setmana. La festa està assegurada!

Després de l’èxit de l’any passat, el Centre Comercial Montigalà organitza la segona edició del Montigalà Arts Festival (MAF), un festival gratuït d’espectacles i jocs relacionats amb les arts escèniques i el món del circ per a tota la família. Es celebrarà al Parc de Montigalà el pròxim dissabte 5 de maig de 10:30 a 21:00 hores.

Dins la programació prevista destaca la presència de referents internacionals del món del circ com el Capitán Maravilla; els artistes de Circo Los amb el seu espectacle de música Xarivari Blues; els pallassos acròbates de Tandarica Circus; i la companyia La Bella Tour amb el seu espectacle principal. Així mateix, el festival acollirà espectacles d’acrobàcies, malabars, shows d’humor, exhibicions de titelles i màscares gegants de la mà de Xirriquiteula Teatre, dinamitzacions i balls; així com tallers de maquillatge o de manualitats relacionats amb la temàtica del circ per als més petits.

De la mateixa manera la jornada acollirà un altre must del moment: la gastronomia, ja que s’instal·laran en el recinte diferents food trucks amb tot tipus de menjar saludable i s’habilitarà una zona de terrasses per a gaudir del Montigalà Arts Festival en família.

Descarrega’t el programa aquí.

suscríbete


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader