• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Gran festa de reinauguració!

22 de juny de 18h a 23h

Després de les millores realitzades a les nostres instal·lacions, reinaugurem el Centre Comercial i volem fer-ho amb tu!

No et perdis les actuacions de Fit Kid Club Badalona o Tandarica Circus, dues companyies que amb les seves actuacions ens faran gaudir d’allò més.

A més a més, com a fi de festa comptarem amb una FESTA FLAIXBAC de la mà d’un dels seus DJ de referència: Albert Planadevall.

Paral·lelament a les actuacions comptarem amb regals i sorteigs per a tots els assistents.
I si el que vols és que els més petits gaudeixin també de la festa, apropa’t a l’espai infantil exterior on totes les seves atraccions serà gratuïtes.

Encara t’ho estàs pensant?! T’hi esperem!

suscríbete


JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader