• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Firma de discs Aitana Ocaña – OT

Vine a conèixer a l’Aitana Ocaña, una de les finalistes d’OT 2017, al nostre Centre Comercial el proper dissabte 17 de març, de 17h a 19h.

El seu treball surt a la venta el divendres 16 i estarà a disposició en una caixa habilitada per a la ocasió, propera a atenció al client.

Requisits d’accés

  • Per a participar a la firma serà necessari presentar el nou treball d’AITANA OCAÑA “OT 2017: SUS CANCIONES”, que haurà d’haver estat prèviament comprat a Carrefour Badalona (Montigalà).
  • Es sol·licitarà el tiquet de compra.
  • Única y exclusivament es firmaran exemplars d’aquest àlbum. NO es firmarà cap article diferent (fundes de mòbil, roba, papers, fotos, etc).
  • Queda totalment prohibit tornar a posar-se a la cua amb el mateix producte ja firmat.
  • Tota persona és responsable de la portada o disc dipositat a la taula per a ser firmat, la organització no es fa responsable de les portades o discs extraviats durant la firma.
  • L’organització podrà restringir l’accés a la firma o expulsar de la mateixa a tot aquell que incompleixi qualsevol d’aquests requisits.

suscríbete


JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader