• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Et regalem motxilles per les teves compres

Tornada al col·le en gran! Et regalem una motxilla amb les teves compres en el centre comercial Montigalà.

9 i 10 de setembre

Horari: Divendres de 17.00 a 21.00 hores i Dissabte d’11 a 14.00h i de 17.00 a 21.00 hores

Participa presentant els teus tiquets de compra en CC Montigalà de 20€ o superior en el nostre estand.

Promoció vàlida fins a esgotar existències*

Consulta les bases legals de la promoció a continuació:

———————–

BASES LEGALS DE LA PROMOCIÓ “TORNADA AL COL·LE”

1. La durada de la promoció és de divendres 9 i dissabte 10 de setembre de 2022. Els participants de la promoció podran ser tots els clients del Centre Comercial Montigalà majors de 18 anys que presentin un tiquets igual o superior a 20€, acumulable en dos tiquets, en l’estand habilitat per a la promoció de 17.00h a 21.00h el divendres 9 de setembre i d’11.00 a 14.00h i d 17.00 a 21.00h el dissabte 10 de setembre o fins a esgotar existència.

No tindran consideració de Clients i, per tant, no podran participar en el sorteig els empleats directes o indirectes del Centre Comercial Montigalà, els arrendataris o els cessionaris que prestin els seus serveis en el Centre Comercial Montigalà. Així mateix, tampoc tindran la consideració de Clients els familiars en primer grau i parelles sentimentals dels empleats referits.

2. Els premis que se sortegen són els següents:

200 Motxilles per a nens. Fins a esgotar existència.

3. PROCEDIMENT A SEGUIR PER CADA GUANYADOR/A: En relació al premi.

3.1. No serà canviat en metàl·lic el regal.

3.2. La recollida del premi serà directe en l’estand i l’hostessa farà lliurament de la motxilla directament una vegada el participant present els seus tiquets de compra i empleni les seves dades de participació.

3.3. El participant haurà d’acceptar expressament cedir el dret al fet que el seu nom, i si fos necessari la seva imatge o veu, siguin publicats en els mitjans de comunicació i en el propi Centre Comercial Montigalà com a testimoniatge de la promoció.

4. La participació en aquesta promoció implica l’acceptació d’aquestes bases que estaran a la disposició del públic en la web del Centre Comercial Montigalà i en la gerència del Centre Comercial. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret de resoldre segons la seva interpretació els aspectes no previstos en aquestes bases, així mateix com a modificar qualsevol punt de les mateixes sense previ avís.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES CLIENTS

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: COMUNITAT DE PROPIETARIS CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ

FINALITAT

a) L’assignació, comunicació i lliurament del premi.

b) Enviament d’ofertes, promocions i newsletters del centre.

c) Presa d’imatges per a ús intern.

d) Publicació de dades (incloses imatges) en el lloc web del Centre, així com en Facebook i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs.

COMUNICACIÓ DE LES DADES: No es comunicaran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS QUE ASSISTEIXEN A L’INTERESSAT

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets: COMUNITAT DE PROPIETARIS DEL CENTRE

COMERCIAL MONTIGALÀ, Passeig Olof Palme, 28-36, 08917, Badalona, Barcelona, o mitjançant el correu electrònic contacto@centrocomercialmontigala.com, juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I i indicant en l’assumpte «PROTECCIÓ DE DADES»

suscríbete


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader