• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Promociones

¡Todas las promociones de las que puedes beneficiarte!

TCHIN TCHIN CRISTALES PROGRESIVOS

Por la compra de un par de gafas equipadas con cristales progresivos (montura + cristales) con un coste igual o superior a 219€, benefíciate por 1€ más de un 2º par de gafas equipadas con cristales progresivos CR39 blancos con la misma graduación, misma geometría y tipo de cristal que el 1er par y sin tratamiento.

La montura del 2º par se elegirá dentro de la colección AFFLELOU. Oferta no acumulable con otras ofertas vigentes salvo Nextyear (consultar las condiciones de aplicación de Nextyear en óptica). Esta oferta estará vigente en todas las tiendas ALAIN AFFLELOU desde el 4 de febrero de 2019 hasta el 31 de diciembre de 2019.

A esta oferta no se le podrá aplicar ninguna reducción, cambio o reembolso. Esta oferta no está sujeta a limitación de existencias. Si no queda satisfecho, dispone de 3 meses a contar desde la fecha de entrega de sus gafas para que le sea devuelto el importe de la compra siempre y cuando, tanto la montura como los cristales estén en perfecto estado, así como todos sus accesorios y productos complementarios.

Para realizar esta operación es imprescindible acudir a la óptica en la que realizó su compra y presentar el ticket de compra o la factura original. La devolución del dinero se efectuará sobre las dos gafas que componen la oferta Tchin-Tchin progresivos, con todos sus accesorios y productos complementarios. El importe de la devolución se efectuará lo antes posible y, en cualquier caso, dentro del plazo máximo de 30 días desde la fecha en que se devolvieron las gafas. Si usted pagó mediante tarjeta de crédito la devolución se efectuará en la misma tarjeta de crédito que se utilizó para hacer la compra. Si usted pagó en efectivo la devolución se realizará en el acto por el mismo medio.

suscríbete


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 14258 reseñas.
powered by Google
Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader