• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Eventos

Toda la actualidad de nuestro centro

Sorteo Halloween

¿Quieres enfrentarte a tus peores pesadillas en Horrorland Park, el mejor Scream Park de Europa?

Este 5 de noviembre sorteamos una Entrada General para que te lleves contigo a tus 5 amig@s más valientes.

¿Cómo participar?

Síguenos en Facebook o Instagram:

Haz un retrato terrorífico de tu mascota y registra tu participación en el siguiente formulario: https://pr.easypromosapp.com/p/927196

¡El premio se lo llevará la fotografía que reciba más votos! Podrás participar sólo una vez y votar un máximo de tres veces, del 22 al 28 de octubre. El 29 publicaremos el ganador en nuestro perfil.

¡IMPORTANTE! Debido al COVID, en Horrorland la experiencia se vive en grupos burbuja de hasta un máximo de 6 personas. La Entrada General es válida para un grupo de 6 personas en la fecha indicada (5 de noviembre). El ganador podrá disfrutar de la experiencia junto a sus 5 acompañantes (seis entradas).

Para más información, consulta las bases de la promoción en https://pr.easypromosapp.com/promo_terms/927196

suscríbete


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 13975 reseñas.
powered by Google
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader