• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Eventos

Toda la actualidad de nuestro centro

SORTEO. Consejo de sabios

EL/LA GANADORA… 

@andreaandreitapita

Muchas gracias por participar

Pasa a buscar tu premio a Gerencia del CC Montigalà

Enllace certificado de validez

_______________________________________

Celebramos el DÍA DE LOS ABUELOS con un súper sorteo en nuestras redes sociales.

Sorteo de una tarjeta regalo de 30€ en Media Markt que será desde el día 26 de julio hasta el próximo 2 de agosto a las 12.00h horas. El ganador se anunciará en la web de CC Montigalà el 2 de agosto.

Para ello, CC Montigalà lanzará una promoción en sus RRSS de Instagram y Facebook  entre los seguidores de la cuenta de Instagram y de Facebook de CC Montigalà.

Para participar, ¡lo tienes muy fácil!

  • Sigue en Centro Comercial CC Montigalà (Instagram y Facebook)
  • Comenta en el post del concurso (Instagram y Facebook) el mejor consejo de tu abuelo/a y dale a me gusta al post del sorteo.
  • Recuerda que tienes de plazo sólo hasta el 2 de agosto a las 12.00h

Si quieres multiplicar tus posibilidades de ganar si participas en las publicaciones de ambas RRSS del Centro Comercial Montigalà

Consulta las bases legales de la promoción en el siguiente enlace: ver aquí

suscríbete


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 14000 reseñas.
powered by Google
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader