• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Eventos

Toda la actualidad de nuestro centro

Sorteo 5 cupones de 20€ para Yves Rocher

Como la Navidad está al caer, sorteamos 5 CUPONES DE 20€ PARA YVES ROCHER para poder comprar los mejores productos de belleza y tener una piel radiante durante las fiestas.

¿Qué tienes que hacer para participar?

  • Síguenos en nuestro perfil de Facebook o Instagram: @c.c.montigala
  • Comentar mencionando a dos amigos/as a los que crees que les encanta tanto Yves Rocher como a tí

Puedes participar hasta el día 8 de diciembre. Anunciaremos el ganador/a en nuestras redes sociales el día 9 de diciembre.

¡Mucha suerte, esperamos vuestros comentarios!

Bases legales del sorteo: https://epr.ms/3BHwLb3

suscríbete


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 13995 reseñas.
powered by Google
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader