• Horario comercial, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
  • Horario hipermercado, de lunes a sábados de 09:30 a 22 h.
Eventos

Toda la actualidad de nuestro centro

Hora Silenciosa

Todos los sábados en el Centro Comercial Montigalà hay La Hora Silenciosa, para favorecer la participación activa de las personas con autismo e hipersensibilidad sensorial en actividades del día a día, todos los sábados de 15h a 16h reducimos la intensidad lumínica y sonora.

La hipersensibilidad sensorial afecta a muchas personas con autismo. El sonido de las máquinas, las luces, los ruidos, afectan su tranquilidad y bienestar. En la Hora Silenciosa, desaparece completamente la megafonía y el hilo musical. Y la luz baja de intensidad. De este modo procuramos hacer más accesibles nuestras tiendas a los todos colectivos que hay en la sociedad.

Cada sábado de 15h a 16h todo se calma y permite comprar con tranquilidad y silencio para disminuir la ansiedad que afecta por la hipersensibilidad sensorial de muchas personas con autismo o con otros trastornos.

Porque luchamos por una sociedad inclusiva, porque el Centro Comercial Montigalà es Mucho más.

suscríbete


Centre Comercial Montigalà
3.9
Basado en 14000 reseñas.
powered by Google
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader