• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

El millors plans per a Halloween!

Guanya un iPhone 14 amb el nostre test de
personalitat!! ✨

Mirallet, mirallet… Quina criatura fantàstica ets? 👀 Resol el qüestionari, descobreix-lo i participa en el súper sorteig que t’hem preparat.

➡️ Participa aquí

Només fins al 31 d’octubre! 🙌

Aquest halloween no et perdis l’experiència a la casa dels horrors 

Sortegem 2 entrades VIP on podras anar de ruta amb els personatges més terrorifics en una limusina hammer i el viatge finalitzarà a la casa dels horrors.

👉Participa en el post del nostre instagram

Només fins al 27 d’octubre

GUANYADORA:

raquelsanchezmedina

Enllaç de validesa

—————————–

El 28 i 29 d’octubre de 17h a 20h viu el Dia dels Morts amb Catrina i el seu nuvi.

Fes-te una foto-selfie amb ells i guanya una tageta regal de 100€. Haurás de pujar la foto a les teves xarxes socials, etiqueta a @ccmontigala i afegir el hashtag #montigalahalloween

👉Participa en el post del nostre instagram/facebook

28 i 29 al CC Montigalà

El 31 d’octubre de 17h a 18h Maquillatge terrorífic
GRATIS per a Halloween a cambi d’una consumició mínima de 5€ a Natural Blend.

A més en Natural Blend et regalaran piruletes durant tot el dia


31 d’octubre a Natural Blend del CC Montigalà

suscríbete


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader