• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Dia Mundial de l’Aigua

Per a celebrar el Dia Mundial de l’Aigua, el dimecres 22 de març es portaran a terme diferents accions per ajudar a conscienciar de la importància en el nostre consum diari, tips per com poder estalviar aigua, xerrades, sorteigs i Molt Més!

  • El 22 de març AquaMaris de 11h30 a 13h durà a terme una xerrada informativa anomenada “L’aigua de mar (sense dessalar!), la gran alternativa per a l’escassetat d’aigua“. Aqua Maris és una Fundació la finalitat de la qual és investigar i divulgar les propietats terapèutiques i nutritives de l’aigua de mar (AM); a més de nous usos com a cosmètica, reg o cuina entre altres. També dediquen gran part del nostre esforç a fer de l’AM un recus conegut, útil i accessible a tothom.
  • Sorteig DetailCar a les xarxes socials de @c.c.montigala. En les xarxes socials (Facebook, Instragram) del Centre Comercial Montigalà es sortejaran 30 tractaments d’Ozó en l’interior de cotxe. A més a més descomptes del 30% en Pack estrena cotxe i 20% de descompte en tots els seus serveis. Descomptes valids del 22 al 29 de març.
  • Trucs per estalviar aigua. En les xarxes socials del Centre Comercial Montigalà trobaràs trucs perquè puguis estalviar aigua de manera eficient i fàcil. Sorprèn-te amb aquests trucs infal·libles.

Celebrem aquest dia tan especial, l’aigua és vida!

suscríbete


JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader