Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

Dia Mundial d’animals sense llar amb Veu Animal

Molts animals són abandonats cada any. Aquests animals són arrancats de la seva vida on el centre de la mateixa era el seu amo. Queden desemparats a la seva sort, sense entendre res del que ha passat i la seva vida queda desmuntada. Associacions com Veu Animal, lluiten per mantenir la vida d’aquests animals i per poder oferir-los una llar.

Veu Animal és una associació sense ànim de lucre fundada el febrer de 2002 per un grup de voluntaris amb l’objectiu de vetllar pels drets i les necessitats dels qui no tenen veu: els animals. Aquesta associació neix amb un instint protector envers els éssers més febles, per defensar-los i tornar-los la dignitat.

Avui dia Veu Animal, com a entitat legalitzada a Santa Coloma de Gramenet, no disposa dels recursos mínims necessaris per dur a terme les seves funcions adequadament ni d’un refugi on acollir els animals.

És per això molt important la participació, l’aportació i voluntariat per a què continuï existint una entitat tan necessària que vetlla per als interessos animals.

El dimecres 17 d’agost de 11h a 20 hores es trobaran al Centre Comercial Montigałà per tal de recollir aliments d’animals per a tots aquells animals que han rescatat.

Vine a aportar el que puguis i fes d’aquest món un lloc millor, cada pinso és una ajuda més.

Localització: Centre Comercial Montigalà, dissabte 17 d’agost de 11 h a 20 h davant del Carrefour.

suscríbete

Facebook
Instagram
Tiktok
Sorteigs Promocions Noticies Opina