• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
Esdeveniments

Tota l’actualitat del nostre centre

Dia del Pare

Felicita el teu pare en el seu dia i participa en el sorteig de 500 euros

Encara que el teu pare no tingui xarxes socials, tots els anys fas el mateix: cerques la foto perfecta i li dediques unes paraules boniques per a desitjar-li Feliç Dia del Pare… i el puges a xarxes socials. Com ho veurà?

Enguany, en el Centre Comercial Montigalà ens encarregarem que la teva felicitació arribi al teu pare sí o sí. I, a més, amb premi! Només has de pujar una foto amb el text que vulguis en el formulari de baix i nosaltres la hi farem arribar. Només per participar, entraràs en el sorteig de 500 euros per a fer-li un super regal. Pots enviar la teva felicitació fins al 19 de març.

A més, per si no fos prou, celebrem Dia del Pare durant tota la setmana amb moltes més sorpreses:

  • Super Descomptes en Multiópticas (Del 11 al 19 de març):
    40% dto. en Ulleres de sol de Marca (Ray-ban, Oakley…)
    30% dto. Ulleres de Sol Mó
    40% dto. Suplements Ullera Graduada.
  • Sorteig Feu Vert (Del 16 al 19 de març). El super premi és de 138,20€ i consta de: canvi d’oli (amb oli 5W30) canvi de filtre d’oli (marca Bosch) 24 punts de control i nivells i descarbonització de tot el sistema d’admissió del vehicle ( Neteja anti-contaminació). Estigues atent al nostre Facebook i Instagram

 

BASES LEGALS ‘NO M’ETIQUETIS QUE NO ET VEIG’

 

suscríbete


JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader