Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

Cursa Solidaria 100km vs el Càncer

El centre comercial Montigalà s’uneix dissabte que ve 8 d’octubre a la carrera solidària ‘100 km vs Càncer’, que té com a objectiu recaptar fons per a la Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc).

La carrera, organitzada pel projecte TransPerfect Mountain Challenge, se celebrarà en el Passeig Marítim de Badalona a partir de les 8 hores, i en ella tots els participants podran córrer o caminar la distància que desitgin i en el moment del dia que triïn, prèvia inscripció en l’enllaç.

El centre comercial Montigalà, , col·laborarà en aquesta carrera ajudant als seus organitzadors en la confecció de la borsa que rebran tots els corredors, per mitjà de productes: Carrefour regalarà sucs, Natural Blend regalarà cafès i Equivalenza regalarà perfums.

La carrera solidària ‘100 km vs Càncer’ forma part del TransPerfect Mountain Challenge, un projecte 100% solidari en benefici de Afanoc, organització sense ànim de lucre que fa costat a nens en tractament oncològic, així com a les seves famílies en hospitals de referència de Barcelona, oferint allotjament i suport psicològic gratuït a les famílies que han de desplaçar-se des de lluny i manquen de recursos.

T’esperem!

suscríbete

Facebook
Instagram
Tiktok
Sorteigs Promocions Noticies Opina