• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
 • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
El Racó de Monti
Actividades infantiles
Hola! Sóc en Monti, la mascota del Club Infantil “El Racó de Monti”.

El Racó de Monti és un espai gratuït destinat als més petits, on podran divertir-se i aprendre sota la supervisió de monitors titulats i amb una àmplia experiència. Si tens entre 4 i 10 anys vine a descobrir tots els tallers, concursos, jocs i sorpreses que tenim preparades per a tu, mentre els teus pares se’n van de compres.

Ubicació:

Entrada principal, davant de Worten.

Horari d’activitats:

Divendres i dissabtes de 17h a 20h.

Normes d’ús del Club Infantil:

 • És necessari omplir la totalitat de les dades sol·licitades i que aquestes siguin certes.
 • El present Club Infantil tindrà un horari els divendres i dissabtes de 17h a 20h.
 • El temps d’estància màxim dels nens/es al Club serà d’una hora a partir del seu ingrés a les instal·lacions per nens/es de 4 a 10 anys. La recollida del menor, excedit el temps d’estància màxim, serà motiu de sanció (10 euros per nen/a).
 • Si existeix algun impagament, el nen/a no podrà accedir a l’espai fins que s’hagi liquidat. No s’acceptaran bitllets de 50€.
 • Els pares, mares i/o tutors no podran abandonar el centre comercial i hauran d’estar localitzables mitjançant el telèfon mòbil facilitat al nostre personal i/o mitjançant la megafonia del centre comercial mentre el seu fill/a estigui dins el Club Infantil.
 • Nomes podrà recollir al nen/a la mateixa persona que l’ha deixat, presentant així el seu D.N.I. o un altre document oficial que permeti la seva identificació.
 • Les joguines i els elements que conté l’àrea de joc són propietat del Club Infantil i hauran de romandre a l’espai quan els nens/es finalitzin de jugar i surtin del recinte.
 • S’eximeix de responsabilitat, tant al CC MONTIGALÀ com a la gestoria de l’espai, de qualsevol dany, al·lèrgia o lesió de qualsevol tipus que l’infant pogués patir durant el temps que hagi estat al Club Infantil i/o com a conseqüència de dita permanència en ell.
 • Està reservat el dret d’admissió per motius de seguretat, higiene o qualsevol circumstància que pogués posar en perill el bon funcionament del Club Infantil. L’aforament màxim serà de 25 nens/es.
 • No està permesa l’entrada de cap beguda ni menjar de cap tipus dins les instal·lacions, així com tampoc l’entrada de joguines o objectes aliens a la zona infantil.
 • S’autoritza a que el personal de l’espai pugui acompanyat al lavabo, ubicat a l’exterior del recinte, al nen/a que així ho requereixi.
 • S’autoritza a que el Centre Comercial MONTIGALÀ pugui realitzar fotografies dels nens/es mentre aquests es trobin dins el Club Infantil.
 • Les dades personals que es faciliten figuren a un fitxer informatitzat propietat del Centre Comercial MONTIGALÀ.
 • Està totalment prohibida l’entrada al Cub Infantil fora del seu horari d’obertura.

Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader