• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:30 a 22 h.
BASES DE LA PROMOCIÓ “ ET REGALEM UN GOT DE GASPATXO”

EMPRESA ORGANITZADORA I OBJECTE

La participació en la promoció “Refresca’t et regalem un got de gazpacho” (d’ara endavant, la “Promoció”) implica el coneixement i l’acceptació de la totalitat dels termes i condicions d’aquest document (d’ara endavant les “Bases”) pel participant. L’organització d’aquest esdeveniment és a càrrec de la Comunitat de Propietaris del Centre Comercial Montigalà, Passeig Olof Palme, 28-36, 08917, Badalona, Barcelona, (d’ara endavant, el “Centre Comercial Montigalà,” o la “Organitzadora”, indistintament). La Promoció és d’àmbit provincial, dirigida al públic que el visita i realitza les seves compres en els establiments del “Centre Comercial Montigalà” (d’ara endavant, el “Centre Comercial”).

PARTICIPANTS I TERRITORI

Podrà participar en aquesta Promoció, conforme a l’indicat en aquestes Bases, tota persona major de 16 anys o tot menor d’edat sempre que participi en la Promoció acompanyat del seu/s pare/s o tutor/és (d’ara endavant el “Participant” o els “Participants”).

Queda prohibida la participació de comerciants i treballadors o empleats del Centre Comercial, a més de les empreses i/o persones que hagin col·laborat directament o indirectament en el disseny, desenvolupament i execució de la present Promoció, així com aquelles persones relacionades amb l’organització de la Promoció. La Promoció es durà a terme en el propi centre comercial Centre Comercial.

DURADA

Es podrà participar en la present promoció el 19 i 20 d’agost.

DINÀMICA DE LA PROMOCIÓ

Es regalarà un Gaspatxo a tot usuari que deixi una ressenya en la fitxa de google del Centre Comercial Montigalà.APara participar en el sorteig els usuaris hauran de: Validar la seva participació deixant una ressenya en la fitxa de Google del C.C Montigalà i emplenar el formulari de participació en el nostre quiosc o amb l’hostessa el dia 19 i 20 d’agost.

GUANYADORS

Els guanyadors/as s’aniran coneixent en el moment de la participació. Regal directe després de mostrar el seu ressenya.

PREMIS Premis directes fins a fi d’existències.

PARTICIPACIÓ Els participants, pel mer fet de participar en la present promoció, accepten les seves bases i el criteri del centre Comercial Montigalà quant a la resolució de qualsevol qüestió derivada del desenvolupament de la present promoció. El centre Comercial els Montigalà es reserva el dret a suspendre, anul·lar, prorrogar, retallar o modificar la promoció si les circumstàncies l’obliguen, sense haver de justificar la decisió i sense que se li pugui reclamar cap mena de responsabilitat a conseqüència d’això, sempre de manera que no perjudiquin els drets adquirits pels participants. Les Bases de la present promoció estaran a la disposició de qualsevol persona que desitgi consultar-les en la pàgina web i en el propi estand de l’esdeveniment. El centre Comercial Montigalà no es responsabilitza de l’ús indegut del premi realitzat pel client guanyador del premi. Així mateix, no es responsabilitza que el beneficiari/a d’aquesta promoció pugui sofrir danys per causa dels articles que pugui adquirir amb aquest, ni de les possibles pèrdues, deterioracions, robatoris, o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la promoció.

VERACITAT DE LES DADES

Les dades facilitades pels participants hauran de ser veraços. En cas que aquests anessin falsos, els premis que els haguessin correspost seran atribuïts als suplents.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del Tractament: COMUNITAT DE PROPIETARIS Centre Comercial els Montigalà ,Fi del tractament: 1r Gestió dels participants inscrits en les promocions, concursos i esdeveniments del centre. 2n L’assignació, comunicació i lliurament del premi. 3r Presa d’imatges per a ús intern. 4t Enviament d’ofertes, promocions i newsletters del centre. Comunicació de les dades: No es comunicaran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets que assisteixen a l’Interessat: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. Dades de contacte per a exercir els seus drets: COMUNITAT DE PROPIETARIS CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ, Passeig Olof Palme, 28-36, 08917, Badalona, Barcelona, o mitjançant el correu electrònic contacto@centrocomercialmontigala.com, juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I i indicant en l’assumpte «PROTECCIÓ DE DADES» LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola. Seran competents per a resoldre qualsevol reclamació o controvèrsia que pogués plantejar-se en relació amb la validesa, interpretació o compliment d’aquestes bases els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.


Laia RaurichLaia Raurich
15:26 14 Sep 22
No hi havia estat mai encara. No és el millor centre comencial per a comprar roba, però es prou complet. Concretament he estat al Mediamark i al Carrefour (el més gran que havia vist mai).
Xavier GrauXavier Grau
13:25 26 Aug 22
Centre comercial old school, bé si t'agraden els centres comercials petits i no molt massificats.
Elda dellavalle peraElda dellavalle pera
17:51 25 Aug 22
centre comercial, no massa gran, però amb suficient varietat d'establiments, de qualitat per a poder comprar el que necessites
podien indicar al entrar al pàrquing que hi ha places al subterrani i plantes a altres nivells i més a més les podrien numerar d'una manera diferent per cada planta... vaig estar molta estona buscant on havia deixat el cotxe, jo vaig agafar el número i la lletra d'on l'havia deixat... si no és d'extrema necessitat no tornaré...
Domingo GarsaballDomingo Garsaball
13:27 18 Jul 22
Un dels millors centres comercials en què hi estat. Pels seus diversos serveis, per l'atenció del personal i neteja de les estàncies.
Carles GresCarles Gres
20:04 06 Jul 22
Amb els anys ha anat perdent. Quan el van inaugurar estaba molt millor que ara, amb cinemes i més restauració. Ja no és el que era
Julia CarbonellJulia Carbonell
18:00 16 May 22
Petit centre comercial ubicat a Montigala, tens aproximadament unes 50 botigues petites i 3 restaurants de menjar ràpid, clarament el que atrau gent és el supermercat Carrefour que ocupa més del 50% de la superfície total, té un pàrquing a diverses plantes.
JUAN VERDAGUER PALAUJUAN VERDAGUER PALAU
23:02 19 Apr 22
Està molt bé, hi ha parking, ben comunicat, te de tot. Servei de peixateria, xarcuteria i carniceria, al tall ,. Servida i tallada amb bon personal. També bona atenció del personal. Pues si.esta molt bé.
Neus CasadoNeus Casado
15:25 10 Dec 21
Està bé, no és gaire gran però hi ha una mica de tot. A fora hi ha un FeuVert per comprar recanvis i accessoris pel cotxe. El que em va confondre bastant va ser que els diferents centres comparteixen pàrquing i no ho posava. Vaig sortir del pàrquing perque hi posava Carrefour i jo volia anar al FeuVert, però no sabia que tot era el mateix.
ESTER MELLADOESTER MELLADO
09:05 29 Aug 20
No és un lloc que m'agrada. Hi vaig molt poc.
Petit centre comercial per fer la compra setmanal a Carrefour
Eva FerrerEva Ferrer
14:36 09 Aug 20
Dins del centre comercial destaca el Carrefour amb una gran oferta de productes. Peixateria, xarcuteria i carnisseria al tall.Els preus són molt competitius i sempre hi han ofertes.Pel que fa a la resta de botigues del centre comercial l'oferta és més limitada. També hi trobem llocs on poder fer un mos.
js_loader