Novetats

Esdeveniments

Tota l'actualitat del nostre centre

Som el teu amic invisible! Sorteig sorpresa

GUANYADOR@S

Josep Piñol
Milagros Prado Villar
Mari Domínguez
Andres Tejada Sanchez
Nerea Jordan

Enllaç de validesa

_____________________________

 

Som el teu amic invisible!

Sortegem 5 caixes experiencia molt especials

Deixa’ns una ressenya en Google explicant-nos el que més t’agrada del centre comercial i participa.

Fes la teva ressenya aquí

——————————–

Bases legals del sorteig

1. Podran participar totes aquelles persones que prèviament figurin com a “fans” de la pàgina de Facebook de Centre Comercial Montigalà o seguidors del compte d’Instagram de Centre Comercial Montigalà.

2. El termini de participació és del 13 al 19 de desembre a les 12.00h

3. Per a participar només és necessari deixar un comentari en Google My Bussines del centre comercial Montigalà.

5. El premi consisteix en 5 caixes experiència.

6. El 19 de desembre, a partir de les 12:00h, es realitzarà el sorteig a través de la plataforma Easypromos entre tots els participants de Facebook i Instagram. Just després, es publicarà el nom del guanyador en Facebook i Instagram.

7. PROCEDIMENT A SEGUIR PEL GUANYADOR/A: Haurà d’enviar-nos un missatge privat a la xarxa social per la qual va participar amb el seu nom, cognoms i DNI. Posteriorment, ha d’acudir el guanyador en persona a l’oficina de gerència de Centre Comercial Montigalà per a recollir el premi. En cas que el guanyador sigui menor d’edat, només podrà retirar el seu premi si ve acompanyat del seu pare, mare o representant legal. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a demanar al guanyador que demostri que és el propietari del compte amb la qual va participar, fent un “Log-*In” en un ordinador facilitat per a això en el moment de recollir el premi. El guanyador acceptarà fer-se una fotografia en el moment de la recollida del premi com a testimoniatge de la promoció així com la seva publicació en les xarxes socials del Centre Comercial.

8. El termini límit per a retirar el premi és el 13 de gener de 2023. Si no es recull, el premi quedarà invalidat i sense dret a reclamació.

9. El premi no serà canviable per diners.

10. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a modificar aquestes bases sense previ avís.

11. Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a desqualificar als participants que puguin incórrer en paranys, o al nostre judici recorrin a maniobres de dubtosa validesa com utilitzar comptes d’usuaris presumptament falses.

12. La participació en la promoció comporta l’acceptació d’aquestes bases.

13. Comerciants, treballadors i empleats de Centre Comercial Montigalà no poden participar en aquesta promoció.

14. Centre Comercial Montigalàse acull a la política de Facebook i Instagram sobre responsabilitat, drets i privacitat. Atenint-se a això, l’equip d’administració de la pàgina de Centre Comercial Montigalà es reserva el dret a eliminar qualsevol missatge que no segueixi amb aquestes normes o bloquejar l’activitat d’un usuari si reincideix en el seu comportament.

15. INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES CLIENTS

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: COMUNITAT DE PROPIETARIS CENTRE COMERCIAL TALAIES

FINALITAT

a) L’assignació, comunicació i lliurament del premi. b) Enviament d’ofertes, promocions i newsletters del centre. c) Presa d’imatges per a ús intern. d) Publicació de dades (incloses imatges) en el lloc web del Centre, així com en Facebook i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs.

COMUNICACIÓ DE LES DADES: No es comunicaran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS QUE ASSISTEIXEN A L’INTERESSAT

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets: COMUNITAT DE PROPIETARIS DEL CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ, CENTRE COMERCIAL MONTIGALÀ, Passeig Olof Palme, 28-36, 08917, Badalona, Barcelona, o mitjançant el correu electrònic contacto@centrocomercialmontigala.com, juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I i indicant en l’assumpte «PROTECCIÓ DE DADES»

16. Facebook i Instagram no patrocinen, no avalen, no estan associats ni administren de cap manera aquesta promoció. Estàs proporcionant la teva informació d’usuari a Centre Comercial Montigalà i no a Facebook ni a Instagram, amb l’única fi de gestionar aquesta promoció

suscríbete

Facebook
Instagram
Tiktok
Sorteigs Promocions Noticies Opina