• Horari comercial, de dilluns a dissabtes de 9:00 a 21 h.
  • Horari hipermercat, de dilluns a dissabtes de 9:00 a 21 h.
BotiguesYves Rocher a Centre Comercial Montigalà

Yves Rocher

  • De dilluns a dissabte de 9:00h a 21h.

Botànic, recol·lector, fabricant i distribuïdor, la marca Yves Rocher és la única marca de cosmètica que controla tot el procés d’elaboració dels seus productes, des de la planta fins a la pell dels seus 30 milions de clients en 90 països.

Aquesta característica permet a la marca Yves Rocher reduir el seu impacte medi ambiental i proposar a cada dona productes de bellesa de qualitat a un preu accessible.

La nostra botiga és un lloc dedicat a la bellesa, un himne a la naturalesa que ens inspira.

Entra i descobreix tota la eficàcia de la Cosmètica Vegetal gràcies als consells experts de les nostres conselleres de Bellesa: tractaments facials, corporals, maquillatge, perfums… Una oferta completa de productes per a totes les dones i de totes les edats.

Descobreix també el nostre Centre d’Estètica per a viure una experiència única i directa amb el vegetal. Els gestos experts de les nostres esteticistes realçaran la teva bellesa.

Vine a descobrir la teva botiga Yves Rocher i gaudeix dels avantatges excepcionals a l’unir-te al club Yves Rocher de manera gratuïta, ràpida i fàcil.

Oferta exclusiva

Oferta Exclusiva

50% de descompte en un producte i 20% de descompte en tractaments estètics

Descomptes aplicables sobre preus de venda recomanats (PVR) ensenyant la targeta Carrefour. No acumulable a altres ofertes o promocions. L'oferta del 50% és vàlida en un producte i per la compra de productes de catàleg Yves Rocher exclosos kits, accessoris i ofertes especials. L'oferta del 20% és vàlida en tractaments estètics Yves Rocher, exclòs depilacions.

Oferta Tarjeta Carrefour

Oferta exclusiva al presentar tu tarjeta de El Club Carrefour o PASS en el establecimiento Yves Rocher del Centre Comercial Montigalà